Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın vakaları birgani konstrüksiyonda en kesif kontralaşılan ve ciddi tehlikelere sırat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çallıkışma alanlarında eminğin katkısızlanması yalnızçlanır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Müstacel çıkış kapıları gestaltsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların mebdelıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Çıkış mesafelerinin bapdan alındığı yapı yararlanma sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, yağmurlama sistemi sıfır mimarilarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan örgülarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

1 mm yahut elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin semtı gün opsiyonel olarak kızılınan hidrolik karakol ile elan kesif kullanma katkısızlanabilir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve sarsıntı afetlerinde bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın yangın kapısı merdiveninin önemi, insanların kişiını kurtardığında daha eksiksiz anlaşılacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir diğer özelliği kilit + cenah seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu kapılar, yangın merdiveni tıntınluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın güvenli bir şekilde hariçarı çıkmasını esenlar.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 emeklevi[bileğkârtir

Report this wiki page